Webshop » Bedrukking » Heat Embossing

Uiterst geschikt als afwerking van uw doopstukjes, geschenkjes communie-lentefeest of bedankjes voor het huwelijk.

Het personaliseren van doopsuiker stukjes is niet meer weg te denken, het maakt uw stukjes persoonlijk & uniek. Daarom naast de traditionele bedrukking of naamstickers ga ik op zoek naar alternatieven en bij deze kan ik U een alternatief voorstellen namelijk Heat Embossing. Maar wat is dat nu … 

Heat embossing is een techniek die textuur en dimensie toevoegt aan je eigen afbeelding, een eigen handschrift of aan een eigen ontworpen stempel. Er komt dus een voelbaar laagje reliëf op je doopsuiker stukjes terecht, dit kan een geboortekaartje zijn - naamkaartje - doosje maar zelfs ook op glas of hout. En deze techniek geeft ook een 3D-effect. Wat eigenlijk een super mooi eind resultaat geeft en klasse uitstraalt!

Om te heat embossen heb je héél wat materiaal nodig: transparante of gekleurde inkt, embossingpoeder(s) & een heat tool want met een gewone haardroger gaat dit niet lukken daarom is deze techniek alleen maar uitvoerbaar door mezelf.

De embossing poeders zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Mijn favoriete poeder om te gebruiken is zilver & goud maar dat is een vrije keuze uiteraard.

Interesse voor deze super mooie uitdaging? Vraag naar meer info en een vrijblijvende prijsopgave. Ik help je bij het bepalen wat voor jullie het beste is, starten we met een hand getekend ontwerp of starten we vanaf een stempel, die je dan achteraf ook mee geleverd krijgt! Ook wordt er altijd eerst ontwerp(en) gemaakt vooraleer ik over ga tot het eindresultaat dus zeker ook geen zorgen daaromtrent.

En qua prijs ga je zeker aangenaam verrast zijn want dit is zeker niet duur!!!


  Loading...


  Gratis verzending: 
  • bij een bestelling vanaf 100 euro
  • bij een bestelling vanaf 100 stuks

  Doopsuikerke biedt: 
  • volume kortingen 
  • een ruim aanbod 
  • creatieve ontwerpen 
  • vernieuwingen volgens laatste trend