Eigen stempel ontwerpen in combinatie met de Heat Embossing techniek : Fijne Feesten

We naderen stilaan wederom het einde van het jaar en daarom dacht ik voor mezelf om iets decoratief te ontwerpen als klein geschenk doosje die ik dan ga opvullen met nog iets lekkers ... en ik wou dit delen met jullie voor wie geïnteresseerd zou zijn.Ik heb eerst een stempel ontworpen: een kerstboom met dwarrelende sneeuwvlokjes errond en natuurlijk cadeautjes onder de boom:
20191123-151006
20191123-150921

Ik heb mijn stempel vervolgens ingekleurd met zwarte inkt, niet helemaal perfect want er komt toch embossing poeder op mijn ontwerp. En een eerste druk gezet op een proef doosje:
20191127-164007-2

Ik wil twee kleurtjes proberen van embossing poeder namelijk het goud en het zilver, ik strooi mijn poeder over mijn ontwerp en met mijn heat tool creëer ik het prachtige, blinkende reliëf met zijn 3D effect. Misschien op foto wat minder duidelijk te zien. Je ziet allicht wel opmerkelijk het verschil tussen de proef zet met de stempel (hierboven) en de afwerking met de heat embossing techniek.
20191127-164823-2

Voilà nu ik mijn ontwerp gevonden heb en mijn keuze van kleur gemaakt is namelijk het goud, kan ik overgaan tot het maken van de echte geschenk doosjes. Vervolgens zie ik er nog een rood lintje rond, opvullen met iets lekkers en dat komt allemaal goed.

Fijne feest groeten,
Marieka
DoopsuikerkeBeoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Gratis verzending: 
  • bij een bestelling vanaf 100 euro
  • bij een bestelling vanaf 100 stuks

Doopsuikerke biedt: 
  • volume kortingen 
  • een ruim aanbod 
  • creatieve ontwerpen 
  • vernieuwingen volgens laatste trend